2009-04-05
 01:54:46

I wanna stand with you on a mountain

Idag är det inte vilken dag som helst:
Kim och jag firar 4½ år, och det känns helt underbart!



Hur ska jag någonsin kunna förklara hur mycket jag älskar honom? Det är helt obeskrivligt, jag kan inte
förklara med ord.. det bara går inte, jag kan endast visa honom och det tänker jag göra.
För 4½ år sedan blev det vi, jag minns än den dagen... det är något jag aldrig glömmer, ett minne som stannar djupt inne i mitt hjärta. Vi har delat så många minnen tillsammans, många underbara som jag aldrig glömmer.

Vi har delat skratt, glädje och även tårar tillsammans. Men framför allt kärlek!
För 5 år sedan hade jag ingen aning om det här, jag hade ingen aning om att jag skulle finna mitt livs kärlek.
Jag blev förälskad i dig från första gången jag såg dig, och du fick mig att älska dig. Sen dess har min kärlek till dig bara blivit starkare och starkare, jag skulle aldrig kunna tänka mig att lämna dig.. för då har mister jag mitt hjärta som jag behöver för att leva.
Jag älskar dig Kim Nyström, du är hela min värld!



Sedan tänkte jag berätta lite kort om gårdagen och idag. Igår var vi ut på Casinot och dansade till Scotts, åh dom var underbara! Fick några mysiga danser med älskling <3 sååå mysigt!

Idag har jag tagit det lugnt för det mesta, har suttit och gjort bloggdesign till Malin och Valeria, men orkar inte lägga ut bild på allt nu så ni får se imorgon eller gå in på mina länkar och kika. Tog även en härlig promenad med Rex idag, han tyckte det var så kul att komma ut, finkillen :D <3 snart flyttar han kanske :( han är på blocket och ska säljas, så jag hoppas han hittar ett bra hem. Men nu ska jag avsluta här och krypa ner i sängen och mysa med älskling. <3

Puss!


malin

naaw vad fint du skriver om honom :)



KOMMENTERA DETTA INLÄGG:

« NAMN Spara info?

« E-POST (publiceras ej)

« URL

Kommentar: