2009-08-27
 12:31:22

34 dagar kvar

Hello!

Sitter i skolan just nu, 12:23 är klockan och 13:50 börjar min lektion.. ska ha 2 timmar företagsekonomi, jobbigt när man är trött.. men men ;) sen ska jag hem och handla, göra mat osv.. och ikväll ska jag fortsätta på min nya låt som jag började med igår :D nyfikna? :P

34 dagar kvar nu, jag längtar så sjukt mycket.. 1:a oktober, troligen torsdag kväll/natt kommer Sara till mig :D iih vad jag längtar, vi ska ha så kul <3 eller så blir det tidigt på fredag morgon, får se :) men jag hoppas självklart på torsdag kväll/natt, för det är ett måste höhö. ;)

Imorgon får jag mitt studiestöd :D perfekt, ska beställa lite grejer hade jag tänkt (A) sen längtar jag även till Sara och jag ska till hööks, och shoppa loss xD Sara kommer ta halva butiken med sig ut... :O haha.
2009-08-23
 12:14:29

I will always be your friend

Sitter just nu och kollar alla sidor på internet som jag brukar :) bilddagboken, facebook osv.. jag måste faktiskt tacka bilddagboken, utan den hade jag inte träffat Sara. <3 Nu är det 38 dagar kvar till hon kommer upp hit och hälsar på mig :D längtar så otroligt mycket, dagarna minskas sakta men säkert ;) men det har gått rätt fort ändå, vi började räkna för 63 dagar kvar. Saknar dig så mycket gumman så det gör ont, men vi ses snart! <333


I will always be your friend! <3

I fredags började jag ridskolan igen, i en högre grupp. Nu går jag i grupp 3 och har en annan ridlärare. Red dressyr med Smurfen, och vill ni se hur det gick så kan ni kolla på min video här.

Ikväll åker jag ut till stallet, och Lena ska också dit så jag får skjuts :D härligt. Skönt att slippa gå ibland, annars går jag 60-90 minuters promenad när jag ska dit. Men vad gör man inte för en häst man älskar? :)

2009-08-20
 12:51:06

Jag har fått en ny bästa vän!

Hellu!

Jag sitter just nu i skolan, första dagen idag efter sommarlovet. Det är lite drygt, för på måndagar och torsdagar får jag lång rast emellan. På torsdagar tex som idag, kommer jag få rast mellan 11.20 - 13.50 :O men men, vad ska man göra. Tänkte ta och skriva lite om min underbara helg i Dalarna med Sara nu när jag ändå inte har något bättre för mig. :)

I fredags när jag kom fram till Borlänge kom Sara, Malin och hennes mamma och hämtade mig :) senare på kvällen fotade jag när Sara, Kattis och Malin hopptränade lite :D sjukt fint såg det ut och jag fick fina bilder! :D

Natten till lördag hade Sara och jag sjukt kul ;D hahaha, vi pratade om det ena och det andra... glödlampor bland annat xD haha, fråga inte. :D Vi har sjuk humor <3 höhö. Tidigt på lördag morgon klev vi upp och red ut :) jag på Lindy, Sara & Queen och Malin & Boyen, vi red upp till berget :) skitmysigt! Sen på förmiddagen åkte Malin & Boyen hem, och jag och Sara gjorde oss klara och på kvällen åkte vi till Carina på kräftskiva :) så himla kul vi hade :D ellerhur Sara? ;) <3 Vi ägde ut dom på kubb tack vare dig! Sent på lördag kväll kom Saras mamma och hämtade oss. Hollywood Sara... ;) höhö.

Söndagen latade vi oss ;) bakade kladdkaka bland annat :D så otroligt gott recept, kanske lägger upp det här senare men har inte bestämt mig än. ;) Runt 21.30 tiden på söndag kväll skjutsade Saras mamma oss till mormor och morfar för att vi skulle sova där :) Sture fick också följa med ;) det var mysigt!

Måndagen åkte Sara och jag med mormor till Hedemora och handlade lite :) sen när vi kom hem tog jag och Sara med oss Sture ut på en promenad till Brattfors där vi hälsade på Johan och Cina :D sen hem och äta kladdkaka som vi bjöd på, det uppskattades. Sen blev det endel kubb, boul, fia med knuff och galenpanna :D haha så kul vi hade :D senare runt 22.00 tiden kom Saras mamma och hämtade oss, så vi åkte hem och myste i soffan till "hur man blir av med en kille på 10 dagar", så sjukt rolig film ;D sen blev vi trötta och gick och la oss.

Tidigt på tisdag morgon klev vi upp och red ut på en långtur :) jag på Robban med Sara & Queen, så himla mysigt var det.. jag tog några skutt över naturhinder och vi tränade lite dressyr på en åker :) Queen gick jättebra med Sara :D duktiga flickor! <3 Och Robban var ashärlig att rida! :D

När vi kom tillbaka var vi inte så glada mer :( det började kännas att jag skulle åka hem och jag fick tårar.. jobbigt :( jag ville inte åka hem, hade jag inte börjat skolan idag så hade jag stannat hela veckan minst. Jag ska försöka åka dit på mitt höstlov kanske :D det vill jag. Jag har fått en ny bästa vän, en vän jag aldrig någonsin vill mista. Du betyder så oerhört mycket för mig ska du veta, Sara Ehlén <3 Jag älskar dig! Saknar dig gumman. :(


Sara har gjort en video till mig, den är så himla fin :) jag älskar den!



Här är en video vi gjorde om Sture ;) vi hade sjukt kul när vi gjorde den, haha! <3



Vi ses i Oktober Sara, 41 dagar kvar och jag längtar som en tok! <3
2009-08-11
 22:44:13

Den som väntar på något gott...

Idag har jag gått på stan med Jenny =) tog bussen in först med Kim och vi gick till banken, skulle sätta in pengar bland annat och sedan mötte jag upp Jenny på Swedbank. Sedan gick vi direkt upp till tågstationen där jag löste ut mina tågbiljetter, och sen gick vi runt i lite olika butiker och kollade :D kul, men inte kul när man inte hade pengar att köpa något, men men. ;)

Sen fick jag ett oväntat samtal när vi var inne i någon butik.. dom ringde från Stall Progress i Njurunda, där jag sökt jobb för ett bra tag sen men inte fått, och nu vill dom ha extra hjälp imorgon och på torsdag så jag ska få jobba :D det ska bli sjukt kul, få komma ut och göra något och tjäna lite extra pengar. Börjar 07.00 och slutar 16.00, så det ska bli spännande.  



Har egentligen Zäta imorgon och på torsdag, men jag får se hur jag känner mig imorgon om jag orkar åka ut efter jobbet, annars måste jag dit på torsdag åtminstone innan jag åker på fredag :D måste ju pussa på sötnosen. <3

Men nu ska Kim och jag ner till hans mamma på kvällsfika, och sen ska jag lägga mig för jag ska upp 05.00 imorgon :O jättekul, haha *not*. Godnatt folket! :D
2009-08-10
 21:56:40

Du är vackrast i mina ögon

Hellu! :)

Idag red jag ut barbacka för första gången på Zäta :D det gick så himla bra, hon var underbar.  Hon lyssnade jättebra och var så snäll och go :D myshäst. <3 Det blev en skrittur på 30 minuter ungefär :) och imorgon får hon vila, Lena ska kvälla och jag måste på stan och gå till banken bland annat, och lösa ut min tågbiljett. :D

På fredag kväll blir det troligtvis att rida med Sara :D mys! Sen på lördag ville Carina att vi skulle komma dit på kräftskiva så det kanske vi ska göra om vi får skjuts :D så kul, få träffa släkten igen :) hoppas!



















2009-08-10
 00:07:45

Resan är bokad!

Hellu! ;D

Dagen började inte bra idag =/ det började med att jag gick in till stan för att jag tänkte att jag skulle hinna med Njurundabussen som skulle gå 16:35 från stan.. när jag väl kom till stan och satte mig ner kom jag på att det är söndag, då skulle bussen gå först 17.15, less jag blev :( fick gå på stan och göra ingenting i 45 min, och inga butiker öppna..

När jag väl satte mig på bussen började det ösregna och åska :O så jag ringde upp Carina och bad henne komma till bommen och skjutsa mig till stallet, vilket hon var snäll och gjorde :) blev en snabbvisit i stallet, pysslade om och pussade på Zäta <3 sen fick jag skjuts tillbaka.

Runt 18.30 var jag vid ICA bommen, så jag väntade i 40 min på att bussen skulle gå, men icke.. då kom jag på att det är 18.10 och 19.45 bussen går på söndagar :( gissa om jag blev less?  Fick vänta i ytterligare 25 min.. Skulle vara så skönt med en bil nu!



Ska strax lägga mig ner och kolla på Förhäxad :) men tänkte först berätta att jag bokat resa ner till Dalarna :D på fredag åker jag ner med tåg till Borlänge och hälsar på Sara :D det ska bli väldigt kul, måste passa på nu innan skolan börjar. Blir där 3 hela dagar och sen åker jag hem till Sundsvall på tisdag den 18:e igen, jag längtar redan! :D

Men nu ska Kim få kolla internet ;) godnatt.
2009-08-09
 00:39:37

You make my dream come true

Zäta var underbar idag :D som alltid! Red ut på en mysig skrittur i 30 min, som en dröm var hon :) <3 go gumman. Filmade en snutt också för att hon ville visa vad hon kan göra ;) jag tycker hon är värd kommentarer :D det blir hon och jag glad av.



Idag har jag promenerat i 90 minuter i värmen sammanlagt, till och från stallet (60 minuter) och sedan från stan och hem till mig (30 min), jobbigt var det kan jag säga^^ inte för att jag inte orkar gå, men det var så otroligt hett och jag hade ont i fötterna av att gå i ridstövlar =/ ska köpa ridskor i oktober när Sara kommer :D längtar som en tok!

När jag kom till stan med Njurunda bussen satte jag mig ner och väntade på att bussen skulle komma, som jag trodde att skulle gå 18.45.. det kom ingen buss, så jag kollade bussturlistan och då visade det sig att den skulle få först 19.15, då orkade jag inte sitta kvar och vänta, så jag gick hem och tog en glass på Hydro på vägen :D nam nam.

Men nu ska jag lägga mig och sova, är trött så jag återkommer imorgon!

2009-08-08
 13:12:44

53 dagar kvar

Satt nyss och pratade med Sara på msn, hur kan man längta så otroligt mycket? :D Vi har suttit och planerat en massa, jag bara älskar att planera långt i förväg :D men det är ändå bara 53 dagar kvar nu. ;) Tiden går fort!

Nu ska jag bege mig ut till stallet och rida ut en sväng på pärlan :) det blir en skrittur idag bara, sen ska hon få vila och återhämta sig imorgon. Ska bli mys <3 hoppas hennes hovar blir bättre snart också så jag kan testa ta något skutt över naturhindren :D jag är så sjukt sugen på att pröva det. Men nu ska jag gå, så jag återkommer ikväll! ;) Ha det.

2009-08-08
 01:26:48

Ge mig oktober nu!

Idag var jag ut till stallet mot kvällen, skönare att rida då :) red ner till ängen där vi tränade dressyr. Tänkte träna henne att gå i samlad trav där, men hon satte bara av i galopp hela tiden.. det är något hon älskar förstår ni ;) det är det bästa hon vet att få galoppera på ängen. Men nu ska jag träna henne att galoppera på mitt kommando :) varje gång hon satte av i galopp själv sa jag åt henne, och varje gång hon travade lugnt fick hon massa beröm :) hon lyssnar ju på mig och saktar av när jag ber henne och travar lugnt en stund men sen blir det galopp igen, men det tränar vi på! :D

Imorgon ska jag ut och skritta en kort tur :) och på söndag får hon vila, go gumman, mysigare häst får man leta efter.


Jag vill leva med dig nu, för alltid och ännu längre. <3

Har suttit ikväll och gjort ny design till Sara, min underbaring som jag träffade i Juli när vi var i dalarna :D hon är bara för go, längtar som en tok nu till 2:a oktober när hon kommer upp till Sundsvall och hälsar på mig :) gissa om vi ska ha kul då! :D


Sara & Queen <3