2009-07-31
 22:42:37

Jag saknar dig!

Hej kära vänner!

Jag kände mig bara tvungen att uppdatera bloggen nu litegrann.
Jag har haft det underbart i Dalarna, och nu är jag på Åland igen men åker hem till Sundsvall på tisdag (4 Augusti). Under tiden jag var i dalarna har det hänt mycket :) jag har bland annat träffat Sara för första gången, underbaring! <3 Det var så himla roligt, jag träffade henne 2 gånger och red med henne :) skitmysigt!



Jag saknar dig henne redan, nu längtar jag som en tok till oktober :D första helgen i oktober ska hon komma upp till Sundsvall och sova hos mig över en helg och då ska vi ha såå kul! <333
Jag ville bara säga det :) uppdaterar mera när jag kommer hem, och då kanske jag lägger upp lite ridbilder osv om ni vill se?

Tack för denna gången Sara :) vi ses snart!! <33
2009-07-18
 16:29:18

Bloggen har semester!

Ja, ett tag i varje fall.. ;D jag orkar inte sitta så mycket inne vid datorn nu när jag är på Åland med familjen och sen ska till Dalarna :) vi åker hem 4:e Augusti och då kommer jag troligtvis att skriva igen, så håll utkik!

Annars får ni ha en trevlig sommar :) Puss // Caroline
2009-07-13
 23:09:49

You´re everything to me

Hej vänner!

Imorse klev jag och Kim upp halv 9 och gjorde oss klara, sedan åkte vi ut till Njurunda och lämnade våra två småttingar hos Lena.
Casper hade varit framåt och modig, och hade nästan direkt gått ut ur buren och inspekterat =) det är skönt, han verkar trivas för jag fick höra att han rullat och trampat med tassarna också :D sötis. Findus la sig under sängen efter att han inspekterat, och sen låg han där... jag har ännu inte hört av Lena så jag vet inte om han kommit fram än men det får vi hoppas, huga lillgubben.

Efteråt skjutsade Lena Kim till bussen för han skulle på jobb, och mig till stallet :) jag tog en mysig uteritt i skogen idag igen och Zäta var så himla go som alltid! <3 Hon var lugn och fin idag, jag trodde hon skulle vara piggare men nejdå =) hon lyssnade super! Åh, vad jag älskar henne! Vi travade upp för backen idag igen på mitt kommando :D det gick dock lite snabbare idag ;) men hon saktade av när jag bad henne, så hon ska ha mycket beröm för det! :D






Nu fick jag sms av Lena, Findus har kommit fram och dom är goa och mysiga :D mycket härligt att höra!

Puss // Caroline
2009-07-11
 21:36:00

Världens mysigaste häst!

Idag var jag ut till stallet och red världens goaste häst. Vi red ut på en mysig tur i skogen på en sandstig :) hon var pigg men lyssnade superbra, det var jättemysigt! Sedan kom det några vattenpölar som hon inte ville gå i :P så dom gick hon runt, och en gång stannade hon och tänkte vägra gå över, men hon lyssnade och gick över när jag sa åt henne :D duktiga hjärtat <3 sedan fick hon trava upp för en backe och hon lyssnade när jag bad henne sakta av :D:D:D jag blev så glad, jag älskar dig Zäta av hela min kropp och själ! <333

2009-07-10
 22:12:03

Jag är tillbaka!

Förlåt, förlåt för att jag inte har skrivit här på ett tag nu! Men det är väl inget ovanligt ;D ikväll har jag suttit och gjort en ny design till Nathalie, ni får gärna gå in och besöka henne och se vad ni tycker om designen.

Är det någon som vill ha hjälp med bloggdesign? Passa då på för jag gör det fortfarande gratis. Hon önskade att få en ljusgrön, ljusrosa eller ljuslila bakgrund. Annars hade jag fria händer, och hon fick såklart skicka dom bilder hon ville ha med.
 
 

I söndags kom jag hem till Sundsvall, och jag ville inte sitta så mycket med bloggen när jag var på Åland så därför har det inte blivit så mycket skrivande. Sedan har jag varit i stallet hos Zäta i måndags, tisdags, onsdags och igår (torsdag) så då har jag inte heller haft tid. ;) 

I onsdags fyllde Zäta 7 år, hjärtat <3 och då red jag henne i Ingers paddock, Lena var med och hjälpte till med hinder för då hoppade jag med henne första gången! :D Och jag måste säga att jag är så himla nöjd, det gick så otroligt bra och hon tvekade aldrig! Jag älskar den hästen mer än ni kan ana.  



På måndag ska vi åka med Casper och Findus (våra två kissor) till Njurunda, dom ska få vara hos Lena i 3 veckor när vi åker till Åland och Dalarna :) på onsdag bär det av till Åland och 25:e Juli åker vi till Dalarna troligtvis, jag längtar sååå sjukt mycket!

Nu ska jag ta mig något att äta ;) ha det underbart!

Puss // Caroline