2009-04-29
 16:38:38

Is there something I don´t know?

Jag älskar den här låten!


2009-04-29
 14:36:10

Hey babe, come over here and shut down tight

Idag blev det en tur på birsta efter skolan med Kim =) gick först till skopunkten där han hittade ett par skor, sen till Jysk för att köpa matta, bord och 2 stolar till balkongen, sen till skokanonen där jag köpte ett par fina skor för 100 kr =) sen in på Mc Donalds där jag köpte en milkshake, ovanligt va? ;) hehe.. sen blev det att ta bussen hem och nu sitter jag här.

Ikväll ska jag åka till Färsta och rida, ska bli kul =D fast jag har träningsvärk sen igår^^ men det ska gå bra ändå. Nu längtar jag sjukt mycket till Juni, då ska jag ta med mig Valeria till Åland ;) ska bli sååå kul.

Men nu har jag inget mer att säga, så.. pusshej! :P


 

2009-04-28
 20:19:51

NY LÅT!

Nya låten är äntligen klar, kommentera ifall ni lyssnar! http://znapmusic.com/dacarro låten heter "Du är min bästa vän" och är tillägnad till Valeria. Jag hoppas den går att lyssna på =) satt i minst 6 timmar med den igår och kämpade att få den klar innan jag skulle lägga mig till 03.00 på natten för Valerias skull.

Idag är jag ledig från skolan =) lärarna skulle vara borta från skolan tydligen och då skulle hela skolan vara stängd idag, så det var skönt.. klev upp runt 11.00 idag och åt frukost, sen mötte jag Nathalie och åkte ut till Njurunda.. hon skulle till sin medryttarhäst och jag till Zäta =) jag kan bara säga såhär att jag är såå otroligt nöjd över henne idag! =D Red i paddocken och jag fick både skritta, trava och galoppera =D hon lyssnade bra när jag ville att hon skulle trava lugnt och hon tog galoppskänkeln =D hon var så duktig min fina tjej! <3

2009-04-27
 00:45:53

You know it´s just too little too late

Jag kan bara säga att jag haft en underbar helg! Förutom att den inte började speciellt bra.. jag skulle ha fått rida in min missade lektion på ridskolan i fredags så jag åkte dit eftersom dom sa att det skulle gått bra.. men när jag kom dit och läste i pärmen stod det " v.17 Caroline Mattsson - Tyvärr inte ikväll ", då fick jag inte rida i alla fall tydligen.. jag förstår inte varför heller eftersom det skulle gått bra och två st hade avbokat, så jag blev lite besviken där.. tog sedan bussen in till stan igen och mötte Jenny.. vi gick på Mc Donalds och drack milkshake =) sedan kom Valeria.. det var kul att träffa henne efter att hon varit på praktik i Luleå i 2 månader =) det kändes så bra!



I fredags drog jag och Valeria ut på krogen =) det var skitkul.. underbar kväll! <3 Sjöng karaoke på daltoons bland annat ;) det var en upplevelse att få sjunga inför "publik" för första gången. Igår (lördag) klev vi upp runt 11.00 tiden tror jag det var? Vi åt frukost och gjorde oss klara och sedan åkte vi ut till Njurunda till älskade Zäta =) Valeria prövade hoppa lite hinder med henne, det gick väl hyfsat bra i alla fall.. hon förstod inte först riktigt vad hon skulle göra och lyfte inte benen och bara sprang över, rev flera gånger :P men sen gick det mycket bättre.. efteråt travade jag med henne och det var såå kul för hon lyssnade på mig när jag ville trava lugnt =D jag blev så lycklig.. sen skrittade jag av henne. =)

Vi kom hem runt 20.00 tiden, gjorde lite mat och tog det lugnt.. sen fick vi för oss en sjuk ide :P 01.45 gick vi in till stan och mött Jenny, sen gick vi på Mc Donalds och åt =) sen vart det ut och flumma lite ;) så himla kul hade vi, det måste göras om!

Idag (söndag) klev vi upp runt 10 tiden och åt frukost och gjorde oss klara.. sen blev det en shoppingtur på Birsta =) gick först till Skokanonen där Valeria hittade ett par skor, sedan in på Hööks där jag köpte nosljudd till  Zäta och ridbyxor till mig själv.. sen blev det självklart Mc Donalds ;) beställde lite pommes och milkshake.. sen in på ÖB för att köpa strumpor och nytt kvastskaft till sopborsten i stallet.... haha, ni vill inte veta vad som hänt så jag går inte in på det. ;)

Sedan åkte vi in till stan igen och åt på Pizza på Mexicana City, gotta ;D sen blev det att skynda sig hem och packa det sista och sen åkte vi taxi in till tågstationen för att hon skulle åka till sin mamma. 18.00 gick tåget, och det var lika tråkigt som alltid att lämna henne. Hur ofta händer det att man gråter för att man lämnar sina vänner? Det har då aldrig hänt mig förut.. och idag gjorde jag det, jag har aldrig träffat någon som henne.



Du är min allra bästa vän Valeria, det ska du veta. Du betyder så oerhört mycket för mig, du är den bästa vännen man kan ha.. som alltid finns där och jag kan prata med dig om allt! Det känns så himla underbart.. jag älskar dig gumman. Jag är lycklig när jag är med dig! <3

Men nu ska jag avrunda här ;) ha det underbart!

2009-04-24
 16:03:01

It can´t be so much better

Hallåå alla där ute i vårvärmen ;) underbart väder idag, ellerhur?? Det är så himla skönt ute.. soligt och underbart =D sen har jag även fått veta idag att jag KLARADE psykologi kursen!! =D Jag blev så otroligt lycklig när jag fick veta det... ååh, det känns så skönt. 

Ikväll ska jag rida igen min missade lektion, äntligen =D det var 2 avbokningar så jag hade tur.. ska rida i grupp 2, och sedan möter Valeria mig på stan och vi ska hem och duscha och göra oss klara, för ikväll blir det krogen =) ut och lyssna på band på Railway Saloon.. It will be nice! ;)


Åh, jag bara älskar den här låten.. den är sorglig, och den är fin! <3
 
2009-04-23
 21:39:39

Somethings burning strong between us

Sitter här nu och är inte riktigt mätt, fick ingen middag idag så jag har levt på smörgås och flingor... not fun! >,< Jag gick till affären för att handla mat och jag trodde Kim skulle ha pengar på sitt kort, men nej.. och det hade inte jag heller :S så det var bara att gå hem igen.. men men, tur att det är löning imorgon!

Åkte ut till stallet idag efter skolan och longerade Zäta =) det gick hur bra som helst! Sedan nattade jag dom små charmtrollen =D och Majen lät mig ta in honom idag, för första gången.. guu va glad jag blev! =D Tog sedan 18.10 bussen hem och nu sitter jag här och degar ;) haha.



Mina ben värker^^ har väl gått mycket idag antar jag.. imorgon skulle jag haft sovmorgon, men icke =D ska iväg till Färsta och fota Nathalie när hon rider och sedan är det skola.. så det blir nog att lägga dig ganska så tidigt ikväll också ;) men nu ska jag avrunda här..  puss!
2009-04-23
 12:44:02

Do you understand me?

Sitter på skolan nu och har lunch.. hade matte dom 2 första timmarna idag och skrev matteprov, det kändes faktiskt rätt bra och jag tror det har gått bra.. så jag hoppas på det nu! Ska strax gå iväg till min sista lektion, har kommunikation och sedan åker jag iväg till Zäta =) ska bli mysigt.. är så underbart väder idag!

Det finns dom som har bett mig uppdatera bloggen oftare, men kommentera då? Det är inte kul att skriva blogg om ingen kommenterar och jag inte vet vilka som läser osv.

Alla som läser detta inlägg, KOMMENTERA... annars är det ingen mening att jag skriver något.

Puss! ;)

2009-04-23
 12:36:45

Now that it´s all said and done

Mitt namn är Sofie, mitt efternamn är Magnusson-Wikner.
Jag kommer från Åland och är 46 år...Jag jobbar som rörmockare(?).
Jag älskar ärtsoppa och spenat.
Jag har 4 barn och min hårfärg är grön och jag har blåa ögon... Min idol är Chris Daughtry.


Så här gör ni för att få er berättelse:
Förnamn = ditt mellan namn
Efternamn = bästa vännens efternamn
Hemort = senaste semester resan
ålder = din mammas ålder
jobb = din pappas jobb
favoritmat = den mat du avskyr mest
antal barn = antal piercingar du har (hålen i örat räknas)
hårfärg = färgen på tröjan du har på dig just nu
ögonfärg = färgen på dina byxor
idol = senaste musik du lyssna på
2009-04-21
 10:14:40

Sitter i skolan...

Sitter i skolan nu och har precis nyss skrivit ut en engelskaläxa.. ska snart gå iväg till lektionen, har engelska och sen 2 lektioner kommunikation, tråååkigt^^ sedan efter skolan ska jag gå med Jenny och äta på Mc Donalds =) sedan går vi väl hem till henne en stund, hon ska eventuellt hjälpa mig lite till med matten.. så jag är nog hemma runt 19-20.00 tiden ikväll skulle jag tro, ikväll blir det att lägga sig tidigt dessutom.

Återkommer ikväll eller imorrn antar jag! ;) Pussar!
2009-04-21
 00:23:34

00:16...now I´m done

Nu är jag äntligen klar med mina läxor för idag, blev lite sent jag vet^^ men så är det när man skjuter upp allt till sista stunden. Mejlade över fördjupningsarbetet till Anna idag när jag äntligen hade gjort det klart, så nu gäller det.. nu ska hon rätta det och sedan får jag veta om jag klarat kursen eller inte, håll tummarna för mig nu
Idag har jag varit till skolan, hade engelska och matte.. sen åkte jag hem och då gick Kim och jag direkt ner till hans mamma för vi vart bjudna på middag =) gott var det! Efteråt gick vi till affären och handlade lite, Kim köpte lite chips till sig själv ;) hihi, sötpluppen min. <3

Ikväll tog Kim och jag en mysig promenad <3 han blev sugen på det, det var faktiskt kul för det var längesen vi gick på promenad sist =D förut gick vi väldigt ofta, men det har blivit allt mer sällan nu när man haft fullt upp med annat och så.. men det måste bli ändring, det är så himla mysigt att ta en promenad med honom på kvällen =) eller dagen, om det är soligt och fint väder =D hihi. Nej nu måste jag gå och stoppa i mig lite mat och sedan ska jag krypa ner i sängen.

Puss!
2009-04-18
 22:06:24

It´s amazing how you can speak right to my heart

Ni får ursäkta att jag har blivit så dålig på att uppdatera bloggen på sistone, men jag har inte haft någon ork att skriva.. plus att jag är less på min design igen >,< hehe, ska väl försöka fixa om den så småningom. ;)

Igår var vi ut på Casinot, det var skoj =D fick 2 danser där med Kim på slutet när dom andra gått. Vaknade ändå rätt tidigt idag, klev upp typ 11.00 och åt frukost och kollade lite på internet. Sedan tog jag bussen in till stan och åkte ut till Njurunda och gick på min "härliga" 30-minuters promenad till stallet ;P men det var faktiskt skönt, soligt och fint väder.. förutom att det blåste så förbannat kallt ;O uscha.

När jag kom till stallet stod Zäta där nyfiket och kollade emellan träden när jag kom som vanligt, hihi =D och så hade hon lyckats tagit av sig grimman igen den lilla busfian ;) förstår inte hur hon lyckas när vi spänt upp grimman... haha, hon måste vara väldigt smart den tösen. =D Mockade och gjorde klart allt i stallet och sedan tog jag ut henne på en mysig promenad =) jätteduktig var hon, gick lugnt och fint med mig och vägrade ingen gång alls. På hemvägen däremot blev hon väldigt pigg och ville hem fort, så vi fick göra lite volter.. men annars gick det mycket bra! =)






Ikväll blir det att äta lite pringles och dricka juice =D Kim var så snäll och köpte det till mig, sötpluppen. <3 Sen har jag fortfarande läxor att göra >,< som jag skjuter upp hela tiden, men det är inte mycket kvar =D så jag ska väl göra något ikväll i varje fall så jag slipper göra allt imorgon.

Nåja, detta inlägg får räcka för ikväll ;) hihi. Vill ni ha mer inlägg, så KOMMENTERA! =P

Ha det bäst!
2009-04-16
 01:03:09

Sånt händer och fötter

Halloj! ;) Lite sent att skriva blogg nu kanske?, jag vet, men jag är snart påväg i säng.. tänkte bara berätta lite kort om vad jag gjort idag. Klev upp runt 09.30 idag och åt frukost och kollade lite på internet.. sedan tog jag bussen in till stan och gick runt i lite butiker och kollade =) hittade ett halsband på guldfynd som jag köpte, det var ju bara för gulligt. ^^

Tog sedan bussen hem igen och tog det lugnt, hade huvudvärk =/ 16.50 tog jag bussen in till stan igen och sen till ridskolan, mötte Nathalie där och så hoppade jag Mario för första gången. Första hoppet gick lite knasigt, jag visste om att han skulle bocka efter hindret men visste inte hur jag skulle hantera det så jag föll av.. landade mjukt och det gick
bra =) dom andra två hoppen gick mycket bättre, fick beröm av ridläraren för det också att jag jobbat bra efter jag föll av. hihi =D alltid lika kul med beröm. Nathalie var snäll och fotade och filmade så ni får se filmen här nedan! =)



        

Nu är det snart dags för mig att borsta tänderna och krypa ner i sängen, är trött och mina ben värker.. ^^ så jag återkommer troligen imorgon kväll kanske, ska till Zäta på dagen. Godnatt =) PUSS & KRAM!
2009-04-13
 21:20:58

I´m sorry for that

Nu tyckte jag det var dags att uppdatera bloggen igen.. ;) eller vad säger ni? Jag har haft en underbar vecka på Åland med familjen, vi har hittat på det ena och det andra och det har ju varit så himla underbart väder! :D Soligt alla dagar och 16 grader i skuggan, åh så härligt! Man fryser inte utan jacka :) såå underbart! Hoppas den värmen kommer upp till Sundsvall nu ;) jag har inte orkat uppdatera bloggen något när jag varit här, det är inte det allra viktigaste. :)



Ska avsluta här nu och umgås med familjen innan jag ska lägga mig.. ska upp tidigt imorrn, båten går 08.00 och jag kommer vara framme i Sundsvall 18.30, så jag återkommer väl antagligen då om jag orkar ;) hihi.

Ha det underbart, pusshej!

2009-04-07
 11:05:59

It will not happen again

Godmorgon, nu har jag nyss klivit upp.. försov mig imorse =/ duktigt less jag blev.. så jag hann inte åka till engelskalektionen. Inte konstigt att jag inte vaknade när inte mobilen ringer :S den ringde dom 2 första gångerna som jag ställt den att ringa, och sen hade jag lagt mobilen bredvid kudden så jag borde ju hört om den ringt igen!? Den skulle liksom ha ringt 3 gånger till, så ja.. jag borde hört den då.

Idag efter skolan måste jag förbereda min redovisning inför imorgon, ska redovisa om hästens beteende i svenskan i 3 minuter typ.. det drömde jag om dessutom :P fast jag drömde att jag redovisade det inför hela klassen i psykologin, vilket jag inte hade velat gjort.

Nu ska jag ta mig lite frukost ;) pusshej!
2009-04-05
 14:59:54

It´s too late to apologize

Nu är jag väldigt less på min dator ;( det är så himla jobbigt när den ska hänga sig för minsta lilla jag gör, jag kan ju inte göra någonting alls med den mer utan att den hänger sig... den mår verkligen inte bra! Jag måste leta upp Windows skivan när jag orkar, och formatera om datorn.. det tror jag skulle behövas faktiskt, men vågar jag det när jag aldrig gjort det förut? Det är frågan.. men det ska inte vara så svårt enligt min bror, så jag ska väl klara det I hope. Sedan måste jag även köpa brännbara skivor och bränna ut alla mina 8000 bilder, shit om dom skulle försvinna.. vad less jag skulle bli då! Alla minnen borta liksom, nej det får inte hända!

Jag skulle egentligen ha åkt ut till Zäta idag, men jag kände att jag inte orkar åka ut och komma hem sent när jag har skolarbeten att göra.. jag har ett fördjupningsarbete från psykologin som jag måste göra om för att klara kursen som egentligen ska vara klart på tisdag men jag skickade sms till Anna och bad om att få göra det klart över sportlovet för annars kommer jag inte hinna =/ har ju haft så mycket annat att göra plus att jag legat sjuk. Sedan har jag även en redovisning på onsdag i svenskan som jag måste förbereda.

Så nu åker jag inte ut till söttjejen förrän torsdag om 2 veckor =/ jag kommer sakna henne! <3 Nu på torsdag åker jag ju till Åland och stannar där till tisdagen därpå, onsdagen rider jag på ridskolan.



Jag älskar dig Zäta gumman! <3
2009-04-05
 01:54:46

I wanna stand with you on a mountain

Idag är det inte vilken dag som helst:
Kim och jag firar 4½ år, och det känns helt underbart!



Hur ska jag någonsin kunna förklara hur mycket jag älskar honom? Det är helt obeskrivligt, jag kan inte
förklara med ord.. det bara går inte, jag kan endast visa honom och det tänker jag göra.
För 4½ år sedan blev det vi, jag minns än den dagen... det är något jag aldrig glömmer, ett minne som stannar djupt inne i mitt hjärta. Vi har delat så många minnen tillsammans, många underbara som jag aldrig glömmer.

Vi har delat skratt, glädje och även tårar tillsammans. Men framför allt kärlek!
För 5 år sedan hade jag ingen aning om det här, jag hade ingen aning om att jag skulle finna mitt livs kärlek.
Jag blev förälskad i dig från första gången jag såg dig, och du fick mig att älska dig. Sen dess har min kärlek till dig bara blivit starkare och starkare, jag skulle aldrig kunna tänka mig att lämna dig.. för då har mister jag mitt hjärta som jag behöver för att leva.
Jag älskar dig Kim Nyström, du är hela min värld!



Sedan tänkte jag berätta lite kort om gårdagen och idag. Igår var vi ut på Casinot och dansade till Scotts, åh dom var underbara! Fick några mysiga danser med älskling <3 sååå mysigt!

Idag har jag tagit det lugnt för det mesta, har suttit och gjort bloggdesign till Malin och Valeria, men orkar inte lägga ut bild på allt nu så ni får se imorgon eller gå in på mina länkar och kika. Tog även en härlig promenad med Rex idag, han tyckte det var så kul att komma ut, finkillen :D <3 snart flyttar han kanske :( han är på blocket och ska säljas, så jag hoppas han hittar ett bra hem. Men nu ska jag avsluta här och krypa ner i sängen och mysa med älskling. <3

Puss!
2009-04-04
 16:41:17

Designutlottning!

Tävlingen är avslutad och vinnaren blev --> http://maaliiz.blogg.se
men hon ville få den i rosa istället, och det var helt okej!


Vill du vara med i utlottningen och ha chans att vinna denna design?
Skriv då en kommentar till detta inlägg om att du är med!

Klicka här för att se designen i verkligt format --> http://mattssonc.blogg.se/test

Avslutas: Lördag den 4:e April kl. 19.00     |     Lycka till!


2009-04-03
 11:01:19

We are the one

Jag longerar Zäta :) (igår 2:a april).

2009-04-01
 22:17:34

I feel so light

Äntligen är man feberfri, så skönt.. har tagit det lugnt idag ändå och runt 5 tiden tog jag bussen till stan och sen till ridskolan :) fick rida Mario idag, det gick superbra! Är skitnöjd :D han var hur underbar som helst, han är min favorit nu hittils ;) hihi. Vi fick jobba på en volt idag i trav med både att rida lätt och att sitta ner i sadeln, gick skitbra! :) Vi skulle egentligen ha hoppat, men blev ej så.. så det blir en annan gång. :) Längtar redan till nästa gång :D vill ha onsdag nuuuu, då kanske Jenny följer med och fotar och filmar :) hoppas!

Sedan har det ju varit så underbart väder idag, åh.. börjar få vårkänslor nu igen :D soligt, varmt och skönt och snön har börjat smälta på vägarna, det känns hur underbart som helst! :D



Nu ska jag börja avrunda här, klockan närmar sig den tiden då jag ska sova :P ska ju till skolan imorgon.. och sen åker jag direkt till stallet och kvällar gospluttarna.

Godnatt, pusshej! ;)