2009-09-24
 20:37:08

Zätabebis


Idag har jag longerat min tjej, och det var väl inte direkt någon höjdare tyckte hon så jag höll inte på så länge :) och hon blev busig sen när hon väl kom igång ;) sen gick jag ut på en kort promenad med henne som belöning :) mitt fina hjärta, jag lämnar aldrig någonsin dig! <3 Ska nog inte longera så mycket eftersom hon inte verkar tycka om det, ska rida ut mera och träna dressyr samt hoppning som hon älskar! :)


Du och jag för evigt hjärtat. <3

2009-09-23
 12:46:48

Zäta är min foderhäst nu!


Jag tror att 22 är mitt turnummer :D för den 22:a December 2008 blev jag medryttare på den mest underbara häst jag träffat, och igår den 22:a September blev jag fodervärd på henne :D åh jag kan knappt tro att det är sant.. jag är delägare på henne med Lena <3 min dröm har slagit in igen! Jag är helt till mig, kunde inte låta bli att få glädjetårar igår :D och Lena är underbar, hon skrev i ett sms "Grattis till delägaren :D" ååh, gissa om jag är lycklig!! :D


Du och jag för evigt, hjärtat mitt. <3

I eftermiddag ska jag åka ut och rida snuttan, jag tror det ska bli en tur ut i skogen :) massa mys! <3
2009-09-20
 22:40:13

Världens bästa häst


Hellu! ;)

Tänkte börja med att berätta om gårdagens ridning. Tränade Zäta lite i hagen och gjorde lite sidvärtsrörelser och galoppfattningar, hon var otroligt duktig :D i början ville hon springa när jag la till skänkeln men tillslut flyttade hon sig fint, älskade hjärtat <3 och vid galoppfattningarna sparkade hon bakut några gånger ;) höhö, busfia. <3


Som ni ser var himlen väldigt vacker igår, synd att jag inte hade systemkameran med mig.


Idag mina vänner har jag ridit ut i skogen med Lena som gick med Selma :) det var så himla mysigt, tyvärr blev det lite tråkigt väder och började regna men annars var det kul. Jag hoppade även lite naturhinder med Zäta för 2:a gången :D hon blev pigg och glad av att hoppa, det gick så otroligt bra :D hon tog fart men det var sååå kul! Jag älskar henne så otroligt mycket ska ni veta, och som dom sjunger i texten "jag fann henne direkt, behövde inte leta", det stämmer! Jag tycker ni ska lyssna noga på texten, för det stämmer precis.


Kvaliten är inte den bästa tyvärr, var tvungen att ljusa upp bilden för annars syndes det knappt någonting.

Sen har jag även gjort en film till om henne, med lite ihopklippta filmer och bilder.. och jag måste säga att jag blev grymt nöjd över den, det är en sån där film jag kan gråta till om jag tänker på hur mycket jag älskar henne och hur mycket vi kämpat och utvecklats tillsammans. Lyssna även noga på den texten, för den stämmer!


Djupast i mitt hjärta, där finns ditt namn <3 Made By Z.

Sen får ni gärna kommentera filmerna också, det blir jag glad av! :)
2009-09-18
 21:57:26

Jag tror jag hittat min balans


Äntligen fredag, skönt va? :D Jag tycker det är himla skönt, och om 2 helger är jag med Sara :D <3 längtar så sjukt mycket, det är verkligen inte länge kvar nu! :D Idag var det en nice dag i skolan, jag gillar fredagar för då har jag bara en lektion engelska, man känner sig lite extra pigg och glad då ;) eller vad säger ni? :D

När jag kom hem från skolan kollade jag bilddagboken och allt jag brukar, sen gjorde jag lite mat och åkte ut till Färsta.. red Smurfen idag och det gick mycket bra :) vi red först ut och sen tränade vi lite galopp och sidvärtsrörelser inne i ridhuset. Jag måste säga att jag tror jag har hittat min balans i galoppen nu :D för det känns verkligen som att jag sitter ner och följer med i rörelserna, mycket bättre än tidigare. Jag längtar till Sara följer med och kan filma så jag får se själv :D jag tror det är bra, och jag tror även att min sits är rätt bra. :D


12 dagar kvar! <3

2009-09-17
 13:07:58

Vill du vinna presentkort?

 


Vill du också ha chansen att vinna presentkort och hjälpa mig att samla poäng? Jag vore väldigt tacksam. Det enda du behöver göra är att besöka hemsidor, värva vänner osv för att samla poäng, och när du fått ett visst antal poäng kan du växla in och få ett presentkort hemskickat, GRATIS :) det funkar, jag lovar!

Bli medlem du också!

2009-09-17
 12:33:44

Du får mig alltid att le



Var ut till stallet igår och jag orkade inte skriva blogg igår kväll så jag tänkte uppdatera lite nu istället. Eftersom jag varit sjuk i helgen har jag inte kunnat åka dit, men igår var jag dit som sagt och Zäta var underbar! :D När man kommer dit och går in i hagen blir man alltid välkommnad, hon kommer fram och pussar på mig ;) sen bet hon även av "ploppgrejen" från mitt snöre från ena jackfickan :O haha, busfia. :D

Red ut på en pigg Zäta igår och det gick superbra :D det var endast 2 vägran vid ladan och sen gick hon LUGNT förbi, då hon annars brukar skynda sig eller trippa på tårna, och jag blev så lycklig vill jag lova så jag fick glädjetårar och sa hela tiden "braaaa!" :D hon gör framsteg hela tiden hjärtat <3 blir så otroligt glad över henne. Älskar henne så oerhört mycket!

2009-09-16
 09:17:03

Bloggdesign


Nu mina vänner har jag gjort ännu en bloggdesign, Elin ville ha en ny design och visade mig en sida som jag fick ta inspiritation av till headern, layouten är från den här hemsidan men headern har jag gjort själv. Elin skickade några bilder som jag fick välja mellan och sen hade jag i princip fria händer. 



Ni får hemskt gärna komma med förslag på hur ni vill ha eran design, så fixar jag det till er.
2009-09-14
 19:58:14

16 dagar kvar!


Ni får ursäkta mitt dåliga uppdaterande, men det är inget ovanligt.. hehe. I helgen har jag legat sjuk, det började med att jag kände mig trött hela fredagen och sen låg jag med feber i lördags, vilket inte var så kul. Kim åkte ner till Skåne i fredags på dop så jag har varit ensam, men han kommer hem nu ikväll. Igår redan var jag feberfri och mycket piggare, idag är jag lite täppt i näsan men annars är det på bättringsvägen! :) Stannade hemma från skolan idag för att vila upp mig, men imorgon ska jag troligtvis gå.


Haha, jag kan inte sluta skratta till den här filmen xD Sara och jag hade så kul, haha det är hennes lilla gulliga terrier Sture detta och hans Anka som ingen får röra. ;)

2009-09-07
 10:27:14

You are the one and only for me


Godmorgon!

Sitter i skolan just nu och har håltimme, 10:15 är klockan och min lektion börjar först 12:10. Klev upp som vanligt för att jag trodde att jag skulle ha data men tydligen inte ;) så nu sitter jag här och roar mig framför datorn, höhö.
Igår hoppade jag för andra gången med Zäta :D och jag är så otroligt nöjd! Det gick mycket bra, åh vad jag älskar den hästen, hon är allt för mig <3 hon är positiv till alla hinder och verkligen älskar att hoppa! Hon gör alltid sitt bästa för att vara till lags, alltid så himla go. <3 Lena är så himla gullig hon också som hjälpte mig med hinder och filmade :) tack! Hon är guld värd. 

 
Världens bästa Zäta <3


You are the one and only for me <3




Kommentera gärna min film om ni kollar! :)

Tänk vad långt vi har kommit nu, från i vintras då hon testade mig som bara den. Hon har lärt mig så otroligt mycket och vi har utvecklats tillsammans <3 tänk om ett år till, nästa sommar :D vi kommer bli ännu finare då, vi klarar det tillsammans! <3

 
2009-09-06
 13:05:37

New Moon


Jag älskar Twilight, det är en utav de bästa filmerna jag någonsin sett. Längtar tills den nya "New Moon" kommer ut på bio!


2009-09-04
 21:47:29

Jag älskar dom!


Idag kom mina älskade bilder som jag beställt för framkallning, mycket nöjd är jag :D grymt fina! Nu ska det bara köpas fotoramar och sen ska dom hängas upp på väggen hade jag tänkt.



2009-09-02
 14:47:30

Vill du också ha hjälp?

Som ni kanske har märkt så gör jag fortfarande gratis bloggdesign till dig som vill ha. Jag tar beställningsdesigner, och jag kan även göra en design på fria händer om du inte vet hur du vill ha den. Självklart får du komma med förslag och jag gör mitt bästa för att uppfylla det. :)

Klicka på bilderna för att se dom besöka dom!


Den här designen gjorde jag till min bästa vän, Sara Ehlén <3 jag hade
helt fria händer förutom att hon skickade dom bilder till mig som hon ville
ha med.


Melina ville ha en ny bloggdesign, där fick jag också fria händer förutom
att hon bad mig att det inte skulle vara så färgrikt, hon skickade naturligtvis
bilderna hon ville ha med. Till hennes design tog jag en gratis stilmall från
http://tescho.blogg.se, headern gjorde jag själv.


OBS! Mitt internet har lite problem just nu så om ni inte kommer in på deras sidor eller om någon länk är fel på något sätt så säg till mig.

Vill du också ha hjälp med bloggdesign? Skriv en kommentar till detta inlägg isåfall.

2009-09-01
 21:04:42

29 dagar kvar

Hellu!

29 dagar kvar nu till Sara kommer, längtar som en tok.. men dagarna räknas sakta men säkert neråt :D vi började från 63, så nog är det lite skillnad alltid? ;)

Nu känns det roligare att blogga igen, när designen är ny och jag känner mig nöjd. :) Idag har det varit en lugn dag, klev upp som vanligt runt 07.30 imorse för att åka till skolan.. hade en lektion engelska och sen skulle jag haft den där långa 4-timmars rasten till 13.50 egentligen men jag valde att stanna hemma från svenskan idag. Jag ska bara läsa en bok nu på innan jag börjar på något annat så läraren tyckte också att jag kunde läsa hemma.

Slutade 09.40 och kollade datorn en stund när jag kom hem, sen gick jag in till stan med Kim som skulle till jobbet. Gick runt i lite butiker och kollade på kläder, men hittade inget :/ nu när jag äntligen har lite shoppingpengar.. fast det kanske var lika bra ;) men jag köpte några brännbara skivor och så gick jag in på Bokia för att se om dom skulle ha 2 kursböcker till information och layout, men icke.. men dom ska beställa hem dom :) skönt, för jag har letat på många hemsidor men inte funnit dom någonstans. :O

Nu ska jag snart gå och ta lite kvällsfika.. imorgon slutar jag 11:20, riktigt nice :D och mot eftermiddagen/kvällen åker jag ut till stallet och rider världens finaste Zäta :D tror det blir lite dressyr. Det ska bli mys! <3