2009-05-28
 11:37:10

Trött och hungrig

Sitter i skolan nu och har håltimme, klockan är 11.24 och 11.50 har jag lunch.. sjukt störande egentligen, min lektion börjar 12.50 och jag ska ha kommunikation.. jag ska enbart sitta och lyssna på andra som håller sina presentationer och jag tycker det känns liiite onödigt att stanna kvar ända till 14.20 för att bara lyssna på det :O skulle kunna åka ut till Zäta tidigare nu och hinna mer, men men.. jag känner mig tvungen att stanna.

Fick veta idag att jag fick godkänt i nationella i matten :D supernöjd! Troligen kommer jag få godkänt i kursen också =) toppen! Fick nyss veta också att jag måste skriva om min film review i engelskan till imorgon, men hur ska jag hinna det? :S Sedan känns det onödigt om jag ändå inte kommer klara kursen, suck!

PUSS

2009-05-25
 22:09:09

Världens bästa häst

Som ni säkert vet var jag och provred en ny häst i söndags, en kallblodstravare vid namn Troll Dan. Det gick hur bra som helst, supermysig att rida och det kändes bra.. fram tills nu =/ jag har varit fundersam ända sen igår kväll och det känns bara inte rätt. Jag har funnit hästen som jag vill vara hos, hästen som jag verkligen älskar!

Jag hade aldrig kunnat föreställa mig att man skulle kunna fästa sig såhär mycket vid en häst, jag älskar henne så oerhört mycket och jag vill vara med henne nu, för altid och ännu längre. Jag ska inte ha någon annan medryttarhäst, jag vill bara ha Zäta. Hon är ljuset i mitt liv! <3




Det ska alltid vara du och jag Zäta gumman! <3
2009-05-25
 17:46:56

Frågestund



Nu är det dags för en frågestund! Avslutas 20.00 imorgon (tisdag) kväll.

Fråga på! =D

PUSS
2009-05-25
 14:33:15

Snart sommarlov, underbart!

Sitter i skolan nu och har nyss skrivit del 1 i nationella provet i matematik, ska skriva andra delen nu 14.40.. första delen gick inte så vidare bra vad jag tyckte själv :( jag brukar alltid försöka att svara på allt, åtminstone försöka men nu kunde jag inte det.. jag svarade på dom flesta och jag hoppas att dom är rätt. Trodde inte heller att jag skulle ha nationella nu direkt när jag egentligen skulle ha engelska :O så nu satte jag uppe igår och gjorde engelskaläxan tills idag i onödan, fast det var väl bra ändå..

Nu längtar jag tills min kamera kommer och sen vill jag resa till Åland <3 snart är det sommarlov och det känns så himla skönt, sen är det nya tag till hösten!
6 dagar kvar nu till SOMMAREN! Synd bara att jag inte har något sommarjobb, så jag kommer inte få några pengar. Men istället ska jag bara ta det lugnt =) rida, sola, bada, äta glass, resa till Åland som sagt och förhoppningsvis till Dalarna!

Snart börjar den allra bästa tiden på året, någon mer än jag som längtar?! :D
2009-05-24
 13:23:58

Vill ni höra mer?

Hej alla mina underbara läsare ;) nu skulle jag vilja ha lite recensioner på mina låtar och tips på vad jag ska förbättra =) gå in här och lyssna/ladda ner: http://znapmusic.com/dacarro sedan är alla tips välkommna på vad nästa låt ska handla om, ta chansen nu!
2009-05-23
 23:57:03

The one you need

Idag sov jag alldeles fööör länge, fy fy ;P klev upp 12.00 och det tycker jag är alldeles försent. Men jag var väl trött antar jag ;) skulle egentligen ha åkt ut och provridit en häst idag men det blev inte av så jag sov vidare. Men istället ska jag åka ut imorrn och provrida 2 st tror jag =) om Anna hör av sig, annars blir det bara Troll Dan som han heter ;) så himla fin är han!

Har suttit och gjort mitt "Ålandprojekt" idag och är nästan klar nu, skönt.. har gjort det som en powerpoint presentation så jag kan visa lite bilder också =) det blir roligare att prata om det då.. och jag testade för mig själv och det tar 3 minuter hittils, det ska ta 5 men gör jag så det tar 4 minuter så tror jag nog det duger. Ska göra klart det imorgon, samt mina andra läxor.

Nu är jag trött så jag ska lägga mig på sängen och kolla på Förhäxad =) hoppas jag inte somnar bara ;) det är störande när man inte får se slutet, även fast jag sett det redan.

2009-05-21
 18:55:35

Every breath I take

Idag åkte jag ut till världens bästa Zäta och red i "nya" paddocken =) det gick jättebra. Hon var lugn och fin och lyssnade jättebra på mig, skitnöjd är jag! :D Kom ut till stallet till 13.00 tiden men skulle egentligen ha klivit upp och åkt ut lite tidigare idag men jag orkade bara inte =/ hade stängt av alarmet och ändå sovit för länge så jag låg lite till ;) men det gjorde inget eftersom jag är ledig hela dagen.



Ikväll måste jag fortsätta med "Ålandprojektet" som jag ska prata om på tisdag så jag får det gjort, skönare att ha det undan så man slipper tänka på att det måste göras. Men frågan är vad jag ska berätta om? Nåja, det löser sig sa han som sket i badkaret. ;) Ska nog kolla på något avsnitt Förhäxad ikväll om jag orkar/har tid ;P älsklingen har köpt godis till mig, tack! <3

Puss och Kram.
2009-05-19
 21:03:33

Visste ni att...

2009-05-19
 12:58:18

Please, take me home

Sitter i skolan nu och har lunch.. sedan har jag håltimme fram till 14.40, boooring :P finns verkligen inget att göra så jag får väl sitta och glo på dataskärmen i typ 1½ timme till^^ kul va? *not*.. skulle egentligen redovisa min engelskaartikel idag för läraren men det blir inte av, jag förstår ju inte texten >,< inte kul alls.

Efter håltimmen har jag kommunikation, sen får åka hem..skönt! Kim är ledig idag så jag ska försöka övertala honom att vi ska ta en promenad med Raja och Glitter ikväll ;) hoppas det icke blir regn.. nu får gärna solen komma tillbaka! :D

Pussar!
2009-05-17
 18:17:25

Hoppning

Idag åkte jag och Valeria ut till stallet och red Zäta damen igen =) vi red till några naturhinder och hon hoppade dom med Zäta, det gick sjukt bra :D Zäta älskar att hoppa och det går undan ;) söttjejen. <3 Efteråt skrittade jag hem på tillbakavägen =) gick mycket bra!





Kommentera gärna! =)

2009-05-17
 01:14:37

I know you can show me

Äntligen en design jag är nöjd med! Skönt, har varit så trött på min design nu ett tag så jag har inte orkat skriva så mycket här ;P vi får väl se hur länge jag är nöjd med den innan jag tröttnar, brukar kunna tröttna efter nån vecka^^ haha. Imorse klev jag upp runt 09.45 och åt frukost och kollade lite på internet, det som jag brukar. Sedan åkte jag ut till njurunda bommen där jag Valeria och Daniel hämtade mig och sen åkte vi ut till stallet.

Det blev en lugnare skrittur idag med tanke på att Zäta tappat en sko, huga go gumman :( men vi ska försöka fixa så en hovslagare kommer så fort som möjligt. Ridningen gick i varje fall mycket bra, är väldigt nöjd. =)

Jag älskar den hästen så otroligt mycket, Zäta är en häst jag aldrig någonsin vill släppa. <3 Jag har lärt mig så otroligt mycket av att rida henne och hon är ju bara världens goaste häst! Jag har aldrig fäst mig så mycket vid en häst förut som henne, hon är en dröm! <3 Från början kunde jag knappt trava med henne, hon ville hela tiden springa fort fort och har stuckit med mig.. därför blev det mest skritt då jag red ut och även i paddocken.

Men jag kan knappt tro det är sant, hon är som en dröm att rida nu! Jag blir så lycklig att jag får glädjetårar, jag har länge drömt om att kunna trava LUGNT med henne utan att hon ska springa fort och sticka med mig, nu kan jag äntligen det. Det var ett tag sen jag red henne i paddocken och jag skulle trava med henne, hon var pigg och jag var nästan säker på att hon skulle springa fort.. men nej, hon travade lugnt! Då brast det för mig, då fick jag tårar.. jag blir så lycklig! Hon är världens bästa. Åååh, jag älskar henne! <3





Nu sitter jag och längtar efter min kamera igen, hur ska jag kunna stå ut att vänta på den till vecka 24?! Hoppas att den kommer tidigare :P det stod i min mail att den skulle levereras mellan den 8-12 juni, men vi får väl se.. jag tänker på den alla dagar så jag håller på blir tokig^^ hehe, så är det när jag vill ha något.

Ikväll har jag tagit det lugnt, och vid 22.30 tiden tog jag och Sandra en promenad in till stan och åt på Max =) det var skoj.. sen gick vi hemåt igen och nu sitter jag här och funderar på att stänga av datorn och lägga mig, ska upp och rida imorgon igen :D så godnatt!
2009-05-14
 12:35:12

What do you know about me?

Hellu ;D sitter i skolan och har trööökigt ;P skulle kunna åka hem nu egentligen för jag har ingen kommunikation efter lunchen, men ska ändå stanna kvar för att lyssna på när Catarina pratar om sin artikel på engelska^^ blää, jag vill inte göra det. Sitter och längtar efter min kamera jag beställt :D det blev en Nikon D60 och väska och andra tillbehör.

På min mejl stod det att den kommer levereras mellan 8-12 juni, så vi får väl se om den kommer tidigare eller om den kommer vecka 24.. jag får i vilket fall som helst pengarna vecka 24 så det gör inget men jag vill såklart ha den så fort som möjligt! =D När jag vill ha något, så vill jag ha det direkt som ni säkert märkt. ;)

Återkommer kanske ikväll om jag orkar ;P ha det underbart.

Puss!

2009-05-12
 23:01:59

23:01

Snart är den min! :D

2009-05-10
 22:33:23

You keep coming back to tell me

Imorse vaknade jag runt 11.45 av att älsklingen klev upp.. ;) sov lite extra länge idag ;P men det var skönt. Vi åt frukost och gjorde oss klara och sen tog vi en mysig promenad till Sidsjön.. fint var det och mycket skönt väder =) synd bara att inte Rex kunde följa med, eftersom han flyttat nu =/ det känns så tomt. Men det blev i varje fall en mysig promenad på kanske 60-90 min.

Ikväll blev det ännu en promenad ;) då tog vi med oss Raja (den ljusa) och Glitter, dom var såå snälla :D sjukt fina är dom.. nu får dom ersätta Rex på våra promenader ibland =) tycker det var snällt av Titti att vi får ta ut dom när vi vill bara dom är hemma.. och nu har vi ju en varsin att gå med, kul. ;D




Nu är klockan 22:31 och vi ska troligen ut på ännu en promenad om 15 min, märks det att vi älskar promenader? :D Det är så mysigt att gå på promenad med min älskling <3 jag älskar honom så oerhört mycket, det går inte att beskriva!

I will Always Love You! <3
2009-05-09
 21:29:10

You´re always on my mind

Idag fick jag ridsällskap av Erica och Brage :) vi red ut på en mysig skrittur till vattnet, Zäta var lugn och jätteduktig :D på vägen dit kom det en vattenpöl som vi skulle rida över, och Zäta ställde sig först och undersökte vad det var för något och sedan tog hon ett skut ;P lite läskigt men det gick bra.. hihi. :D Nere vid vattnet blev hon lite småstressad av några människor som gick där men annars har hon varit superduktig idag!! Älskade sötnos <3 forever you and me beauty. 



Nu sitter jag här hemma för mig själv och poppar musik ;) och väntar på att Sandra ska följa med Kim och Uffe hit :D sedan ska vi väl ut på krogen en sväng :) ha det underbart alla!

Puss!
2009-05-07
 23:25:06

Come on, you can do it!

Regler:

Det här är svårare än du tror!
- Kopiera detta till din blogg, utmana 5 personer och berätta det för dom.
- Varje svar måste börja med första bokstaven i ditt namn!
- Alla svar måste vara riktiga, hitta inte på ord!
- Om personen som utmanade dig har ett namn som börjar med samma ord som ditt får du inte ge samma svar som han/hon gjort.
- Du får heller inte skriva samma svar två gånger eller skriva ditt eget namn som svar!

Lycka till!


1. Vad heter du: Caroline
2. Ett ord på fyra bokstäver: Cent
3. Flicknamn: Cecilia
4. Pojknamn: Casper
5. Yrke: -
6. Färg: Citrongul
7. Klädesplagg: Chaps ;P
8. Mat: Carbonara
9. Sak i badrummet: -
10. Plats/stad: Calcutta
11. En orsak att vara sen: Cykelpunktering 
12. Något man skriker: Caramba
13. Film: Cabin fever
14. Något man dricker: Cider
15. Band: Creedence
16. Djur: Chinchilla
17. Gatunamn: Centralgränd (ligger i Gävle)
18. Bil: Chrysler
19. Sång: Come a long
20. Aktivitet med mer än en deltagare: Curling


JAG UTMANAR: Valeria, Jenny, Nathalie, Maria och Sandra!

2009-05-07
 22:10:43

We can make it together

Imorse vaknade jag av att Kim ruskade på mig och sa "gumman, skulle inte du upp tidigt idag?" och jag bara "mmm" trött som jag var :P kollade på klockan sen och märkte att jag hade försovit mig.. not fun! Men det gjorde inte så mycket ändå för jag hade matte dom 2 första lektionerna och jag missade bara en lektion, dessutom är jag snart klar med matten så jag kommer hinna klart med den ändå, skönt.. och på torsdag ska jag skriva matteprov. Sista lektionen hade jag kommunikation, vi gjorde några roliga övningar så det var kul. ;P



Ridningen idag på pärlan blev kort =/ hann inte rida så länge för att det tog sån tid att fixa i ordning allt i stallet, men men.. på lördag ska det bli ett längre ridpass, det ser jag fram emot! :D Men det lilla jag hann gick jättebra :) hon var piggare idag och ville inte riktigt lyssna på halterna, men annars var hon superduktig! Hon var så himla fin i traven :O jag trodde att hon skulle ha mer fart i traven med tanke på att hon var piggare idag, men nej :D duktiga hjärtat <3 hon travade så lugnt och fint :) jag tror att hon lärt sig. :D I högervarv blev hon piggare eftersom hon inte är lika stel i det varvet, och tog galopp även fast jag inte bad om det ;) my beauty girl <3 men vi jobbar på det! :D

Nu är jag trött, ska bli såå skönt att få sova längre imorgon. Funderar på att lägga mig och kolla på något avsnitt av Förhäxad kanske innan älsklingen kommer hem :) får se lite.

Puss och kram!
2009-05-06
 09:01:44

Can´t you feel my heart beat fast?

Sitter i skolan nu och letar information om författarna från 5 noveller som jag läst, booooring ;P men när jag är klar med det ska jag skriva prov på det, det går nog fint! =D Skönt att bara ha svenska idag, jag lär väl åka hem runt 11.30 skulle jag tro.. skönt, och så är det så härligt väder idag =) soligt och skönt.. synd att det regnade igår =/ men det behövdes nog.

Älsklingen ligger nog och sover där hemma nu under sköna varma täcket, åh.. :P hade jag också velat, klev upp 15 min innan jag skulle gå till bussen idag^^ inte alls roligt. Men nu måste jag fortsätta här så jag återkommer ikväll om jag orkar ;) ha det!

PUSS!

2009-05-05
 22:05:09

Min födelsedag!

Idag fyller jag 21 år :D och jag vill börja med att tacka alla som skickade grattis sms imorse vid 08.00 tiden så jag kom upp i tid och slapp stressa ;) hihi. Hade engelska och kommunikation i skolan idag, alltid lika kul :P *not* ;) men det är snart slut på skolan och jag måste börja skriva i vad jag ska söka för ämnen till nästa termin!

Efter skolan åkte jag runt och klev av vid ICA och gick in och handlade, när jag väl kom ut mötte jag Maud och Rex. Då kom en kvinna och 2 barn och skulle kolla på honom eftersom han ska säljas, så nu har dom köpt honom och han kommer få flytta ut på landet med 6 hästar, en katt och en hund och massa åkrar. Det blir bra det, det är det han behöver och han kommer nog trivas jättebra där =) men det kommer bli tomt efter honom.. huga lillagubben.. måste säga hejdå till honom innan han åker. Men som tur är så får vi komma och hälsa på honom och se hur han utvecklas och allt. =)

Sedan blev det hem och in med glasstårtan i frysen direkt, sen göra lite mat och förbereda innan 19.00 =) blev makaroner och köttfärs idag, snabbt och gott =D hihi. Sedan kom Valeria, Daniel och Maud till mig på fika =) trevligt. Fick en söt blomma, blockljus och servetter av Valeria och Daniel =) och 500 kr av farmor på posten. Nu längtar jag bara tills Kim kommer hem så man får kramas lite med han <3 han slutar 23.00 så det är bäst att han skyndar sig hem för 00.00 senast måste jag lägga mig :P ska ju upp tidigt imorrn till skolan, uscha.. gillar inte att kliva upp halv 7. Jag är ingen morgonmänniska vill jag lova. 

Men nu ska jag gå och ta mig något att äta tror jag ;) kanske lite kakor och muffins =D hihi. Men jag måste bara säga att jag haft en underbar födelsedag, tack vare sällskapet! :) <3 Det betyder massor. Pussar! 
2009-05-04
 23:59:31

Baby, I don´t wanna loose you

Idag firar Kim och jag 4 år och 7 månader <3
Älskar dig av hela mitt hjärta!


Idag åkte jag ut till stallet efter skolan, Lena hämtade upp mig i bommen =) tog in damen och borstade osv och testade nya schabraket, hon blev jättefin i det :D hon passar verkligen skitbra i rött den älskade damen!
Sen red jag en stund i paddocken.. hon var lite piggare idag, men gick lika fint som alltid =D blev lite halter, volter, skritt, trav och galopp.. shit, hon var mycket piggare i högervarv, och fattade galopp där själv :P sötpluppen <3 hon är ju bara för go!



När vi var klara var jag beredd på att bussen skulle gå 20.15 så jag fick skjuts till bommen, men när jag kom dit och Lena hade åkt iväg såg jag att jag hade kollat på fel sida i turlistan.. duktigt less jag blev då^^ då var det 45 minuter kvar innan bussen skulle gå, så jag gick till en pizzeria istället och åt där för att fördriva tiden ;P kom sedan hem till 21.30.

Nu börjar klockan bli mycket så jag ska stänga av här och göra min engelskaläxa jag har till imorgon, hihi. Det är inte så hemskt mycket som tur är =) sen ska jag krypa ner i sängen och sova, för imorgon är det min födelsedag! =D

Puss!

2009-05-03
 22:25:51

Shopping på Birsta

Hallå där i värmen ;) idag vaknade jag alldeles försent^^ ooops :P 13.00 vaknade jag och klev upp, fast jag hade ställt mobilen på 11.00.. och jag som skulle ut på Birsta med Jenny, haha.. hon undrade nog när jag skulle vakna :P jag vill inte sova längre än 11 egentligen men nåja, sånt händer och fötter. ;D

Vi kom ut till Birsta i vilket fall som helst, gick först till Rusta där vi kom ut tomhänta :P sen in på Hööks där jag köpte ett rött schabrak till zäta för 119 kr, billigt och skitsnyggt =) plus ett flugpannband till henne. Sedan gick vi in på IKEA en sväng, där jag hittade en helbildsspegel för 99 kr som jag köpte för mitt presentkort jag hade sen i jul.

Efter Birsta tog vi bussen och klev av längs vägen och gick och kollade på en soffa som Jenny ska köpa, sen tog vi bussen hem till mig och gjorde lite mat.. sen fick jag hjälp med engelskan =) tack!

2009-05-02
 22:16:59

Listen to your heart

Varit ut till stallet och ridit Prinsessan idag =) gick toppen! Tränade skritt, trav och galopp i paddocken och damen var lugn och fin idag =) första försöket på traven idag gick mycket fint, hon försökte inte ens dra iväg där =D sötnosen <3 Lena kom dit och fotade och filmade mig =) jag är mycket nöjd över ridningen idag också!





2009-05-01
 20:20:53

Are there secrets won´t show?

Igår orkade jag inte skriva något på bloggen, var typ borta hela dagen och kom hem runt 20.00 tiden och var jättetrött.. värmde bara upp lite mat och kollade internet och sen la jag mig och såg 2 avsnitt av Förhäxad, somnade på andra avsnittet så jag missade slutet :P men men.

Ridningen igår gick superbra!! Tränade mycket halter och hon lyssnade sååå bra =D sen tränade vi även lite trav och galopp, och guu vad jag älskar den underbara hästen alltså!! Jag kunde trava lugnt utan att hon ens drog =D och galoppen, underbar!! Jag blev så lycklig att jag fick glädjetårar, det känns så himla bra nu.. det känns som att jag börjar få kontroll över henne, åtminstone i paddocken! =)

Älskade hjärtat <333



Idag åkte jag ut med Kim till City Gross och storhandlade =) det behövdes verkligen, så skönt att slippa gå på affären varje dag^^ så nu är hela vår frys full. Vi har även köpt 2 stolar och ett glasbord till balkongen, mysigt blev det =) så nu kan man sitta där och njuta av det underbara vädret och solen.

Pusshej