2009-06-23
 20:57:36

Jag älskar landet!

Idag åkte vi ut till Kents lägenhet runt 10.00 tiden och sedan åkte jag och klippte mig, det blev lite mer än vad jag tänkt mig men det var så slitet nertill så det behövdes :) klippte 6-7 cm på längden, lite uppklippning och snedlugg, vart skitnöjd!

Ikväll åkte vi ut till Saltvik och hälsade på Bosse & Carina.. vi lekte lite med Piraya och hälsade på Cyril :D och så blev det ju såklart en massa fotografering. ;) Till veckan ska vi troligtvis dit igen och då vill jag rida! :) 





2009-06-22
 10:52:38

Morgonpigg... eller?

Allt känns toppen :D jag är på Åland, underbart väder och imorse klev jag upp 08.00 svensk tid :O vilket jag aldrig skulle gjort hemma ;D hehe! Men jag saknar min älskling där hemma, önskar att han kunde följt med.. men det dröjer inte länge till det! :D

Idag blir det troligtvis att åka till Saltvik och rida Cyril med Alexandra :D det ska bli skoj! Mycket fota :) och så kanske man tar årets första dopp i havet ikväll? ;) Vem vet... Men nu vill jag ut i solen :D vad ska ni hitta på idag?

Pussar!
2009-06-20
 20:15:17

Tävling: Bloggdesign

Jag är med och tävlar om en bloggdesign här och jag tycker den är superfin!
Vill du också ha chans att vinna den? Besök då Victorias blogg och följ instruktionerna! :)

2009-06-20
 17:42:11

Baby, I´m amazed by you

Igår blev det inget bloggande på hela dagen, det var ju Midsommarafton så då ville man inte sitta inne vid datorn precis! :) Sedan så var vi borta i princip hela eftermiddagen. Runt 15.30 tiden gick vi ner till Maud och där grillade vi fläskfile och till det blev det pommes, så himla gott!
Sedan gick vi till Keda och Katarina där vi satt ute hela gänget och hade trevligt, det blev lite kubbspel också och jag är så stolt över mig själv att jag tog en kubb precis bakom kungen ;) det är inte första gången jag klarat av det och alla bara "braaaaa Carro" :D hihi. Är man en kubbmästare eller vad? (A) Haha, nejdå jag ska inte skryta. :D Hur har eran midsommar varit? :D

Idag blev det att beställa pizza från Biteline, så nu sitter jag är proppmätt ;P gott var det. Nu ska jag ta och packa ner lite, imorgon reser jag ju till semesterparadiset ÅLAND ;) det ska bli kul.. men inte roligt att åka utan Kim :'( jag lär ju gråta när jag lämnar han i stan, som alltid. Jag ska stanna där 2 veckor nu, sedan åker jag hem i ca 1-2 veckor och sedan åker jag och Kim ner till Åland igen :D och sedan troligtvis till Dalarna!
Jag kommer sakna Zäta också :( huga gumman, tur att Lena har semester så hon har mer tid att vara i stallet! :) Ska åka till henne så fort jag kommer hem igen! <3

Puss!
2009-06-17
 21:09:08

Sista ridlektionen för denna terminen

Ja, idag var det sista ridlektionen för den här terminen... lite tråkigt faktiskt, men nu ska jag njuta av sommarlovet! :) Vi hoppade idag, och jag fick ha gosfian Fanny ;) hon var jätteduktig, och det gick skitbra förutom att jag nästan var påväg av 2 gånger, men det var mitt fel.. får träna mer :) träning ger färdighet, ellerhur? ;) Jag höll mig kvar nu i varje fall :D hon bockar åtminstone inte som gospluppen Mario, hihi. Men jag gillar Mario <3 hoppas jag får rida honom nästa termin.

Nästa termin börjar jag rida på fredagar istället i en högre grupp :D fredag den 21:a Augusti börjar jag igen, och då blir det 18.00 - 18.50 istället för 18.10 - 18.50 :D superbra! Jag längtar redan.



Snart ska jag gå och ta en dusch, det ska bli så skönt för nu känner jag mig inte alls fräsch. Sedan ska jag även försöka fixa min nya bloggdesign, om min dator är snäll med mig :D så jag återkommer antingen senare eller imorgon, men jag vill gärna se några kommentarer när jag loggar in här nästa gång! ;)

Ha det underbart!
2009-06-17
 20:31:51

Tävling igen!

Vill du också ha chansen att vinna denna plattång? Gör då som jag har gjort och gå in här för att vara med och tävla! :)



En HH Simonsen miniplattång med tillhörande värmetålig svart necessär, perfekt för handväskan

Den når max temperatur på 210 grader efter 20 sec.
Plattorna är gjorda av aluminum,  som är belaggd med Keramiskt Teflon som gör den smidig och skonsam mot håret.
Hela plattången är 15cm

MiniStyler som blivit utnämnd till budgetfavorit i tidningen SOLO
MiniStyler fick betyget: SSSS

(värde ca 250 kr)

Även en trio eyeshadow super fin.


Lycka till nu alla! :)
2009-06-17
 20:20:34

Tävling!

Jag är nu med och tävlar om detta superfina armband hos Heyli, var med du också genom att gå in här --> Heyli

Vad exakt är vinsten då? Ett armband av flätat läder, med en bricka där du själv väljer vad det ska stå, kan vara vilket ord som helst men högst 8 bokstäver, så använd fantasin! (Kommer se ut som på bilderna, fast med vinnarens ord) Allt görs av mig för hand, så stämplingen kommer förmodligen inte att bli spikrak, bara så ni vet! Storleken på armbandet bestäms av vinnarna så det passar den som ska ha det!

2009-06-17
 00:00:09

Ny design på gång!

Jag ska inte svika er :) jag ska blogga, jag ska skriva så ofta jag kan! Nu har jag en ny bloggdesign på gång igen, har fått en riktigt bra ide :) men det fortsätter jag med imorgon troligtvis, orkar inte nu med tanke på att det är sent.. det kommer ta en stund. ;)

Mina ben värker och jag är trött, har varit ute i stallet i princip hela dagen och burit bort kvistar och skit från grönbetet :D så nu ska jag ta och se något avsnitt Förhäxad, ha det underbart!

Puss!
2009-06-15
 12:41:24

Ni får ursäkta...

Det var ett tag sen jag skrev här nu, men jag lessnar så fort på min design :S och jag lessnar på att skriva också.. ibland känns det kul att skriva och då blir det några inlägg, men det kommer också tider då jag inte har någon ork att skriva alls, så ni får ursäkta mig för det. Just nu har jag ingen lust.

2009-06-11
 00:14:37

Charmed 4-ever

Idag kom Rex på besök :D det var mycket kul att få träffa honom igen, han kände igen oss och var så glad :D sötkillen. Sedan har jag bara tagit det lugnt idag, åkte ut till ridskolan och red Fanny.. vi fick rida ut på en tur i skogen :D mysigt var det, och nästa vecka är sista gången för den här terminen, då är det hoppning :D jag vill ha Mario, men det skulle inte förvåna mig om jag får Fanny faktiskt. ;) Inte för att det gör något, jag tycker om den lilla söta damen nu också :D men Mario är såå go!

   

Ikväll har jag varit på en promenad med älskling :) han är ledig idag, torsdag och fredag.. det är skönt att ha han hemma ibland :D han jobbar ju för det mesta så man hinner inte umgås så mycket. Sitter och längtar tills jag ska åka till Åland nu :) det ska bli roligt.. men längtar ännu mer tills i Juli när älsklingen följer med <3 och då vill jag till Dalarna med, det skulle vara så mys!

Nu är jag trött så jag tror jag ska lägga mig på sängen och kolla på något avsnitt Förhäxad :D men först ska jag ta mig en citronmuffins, hihi.

Pusshej!

2009-06-09
 20:57:58

Ring mig någon!

Ändrade planer, det blev inte att åka till Jenny ikväll. Det blev lite sent och sådär, så vi ska ta det en annan dag istället. Jag har så himla tråkigt så jag tror jag får damp snart :O men just nu sitter jag och lyssnar på en låt från Macken på youtube xD http://www.youtube.com/watch?v=FIpqvmTw1nk&feature=related haha, det roar mig.

Skulle vilja gå ut i solen och hitta på något när det är så underbart väder :D men det är så tråkigt själv, och det finns ingen som har tid/vill göra något.. suuuuuck :P synd att älsklingen jobbar. Jag har varit så otroligt rastlös nu ikväll, är van att ha fullt upp om dagarna ;) hehe, men jag ska inte klaga för det är så skönt att vara ledig och inte behöva stressa iväg någonstans!

Hade jag varit i dalarna nu så hade jag velat rida ut på en mysig barbacka tur med Sara :D vi pratade om det på msn och det hade varit så mysigt.. nåja, i Juli! :D
2009-06-09
 15:32:09

Resan bokad...

Jag hade 38 besökare på bloggen igår och inte en enda kommentar :O kooooonstigt... ;)
I varje fall så klev jag upp 11.30 idag och såg 2 avsnitt av Förhäxad :) alltid lika kul, älskar den serien så himla mycket! Sedan har jag tagit hand om den "superskojiga" disken ;D och annars bara tagit det lugnt. Soligt och underbart väder idag!

Ikväll ska jag åka ut till Granloholm och spendera min kväll med Jenny :D ska bli skoj, vi ska ut och fota bland annat.. kanske det blir en filmkväll med? :)

Nu ska jag boka båtresan till Åland :) bussen är redan bokad, jag åker söndag den 21:a Juni och åker hem den 5:e Juli igen! Ska bli så kul att åka dit igen :D träffa familj/släkt och rida osv! :)

Pussar!

2009-06-08
 16:25:04

Vilka läser? ;)

Hejsan alla mina underbara läsare! ;) Vilka ni nu är... det skulle vara kul att veta vilka som läser min blogg, och då menar jag er som jag inte känner ;P ni får gärna lämna en kommentar och ge länk till eran blogg :) det skulle jag uppskatta. Jag vet att jag sagt tidigare att jag inte gillar anonyma kommentarer, men det beror som sagt på vad ni skriver.. är det något "onödigt" så tycker jag man kan stå för det. Annars är alla kommentarer välkommna! :)



Idag sov jag liiite för länge :D klev upp 12.00, hehe! Men det var skönt :) har bara tagit det lugnt idag och kollat på stallkompisar på tvn, det är ju bara för kul att kolla på. :D Snart ska jag göra middag, det blir sourcreme and onion klyftpotatis och korv med bearniesås idag ;) hihi. Sedan ikväll ska jag åka ut till Alnö och vara fotograf åt Josefine när hon rider dressyr med Bellie :D ska bli kul.

Puss!
2009-06-07
 22:19:18

You are the best

Tro det eller ej, men jag har galopperat med Zäta ute för första gången själv idag! :D Jag red för Valeria :) det gick kanon! Vi började med att värma upp i skritt och sedan satte hon på longeringslinan och höll den när jag fick trava och galoppera.. sedan prövade jag helt själv och det var såå härligt :D jag är så otroligt lycklig, hon var så duktig! <3

Stort tack till Valeria för all hjälp och alla underbara bilder! :D <3


Jag är lycklig! :D



Kolla gärna in filmen också :) http://www.youtube.com/watch?v=CmXkWPVRG80

Ikväll har jag bara tagit det lugnt :) ska eventuellt se något avsnitt förhäxad om en stund tror jag, men nu ska jag gå och äta lite kvällsmål :) ha det underbart!

2009-06-06
 01:01:11

I love you with all my heart

Jag är lycklig! Jag är så oerhört lycklig :D jag har funnit hästen jag aldrig någonsin vill lämna. Jag älskar henne så mycket att jag nästan får tårar bara jag kollar på alla filmer jag gjort med henne. Mitt mål från början var att kunna trava lugnt med henne, när jag tillslut kunde det fick jag glädjetårar för att jag kämpat så länge med det. Nu är mitt mål att kunna trava lugnt och galoppera ute med henne utan att hon sticker med mig :) men det kommer det också, träning ger färdighet!



Idag åkte jag med Valeria ut till stallet och red Zäta ute på ängen :D det var så himla mysigt! Valeria började med att träna lite dressyr och jag fotade massor, sedan fick jag rida och hon tog bilder på mig :) jag älskar verkligen min kamera! :D

Kolla gärna på filmen nedan! :)



Nu ska jag se ett avsnitt Förhäxad innan jag lägger mig :) puss på er alla och ha det underbart!
2009-06-05
 13:10:32

Love is everything

Imorse klev jag upp 10.10 ungefär :) vaknade då och var pigg, mycket skönt.. beror nog på att jag har sommarlov och har fått sova lite mera nu ;) annars brukar jag ligga till 11.00-12.00 typ. Mulet och trist väder idag med =/ men hoppas på lite sol senare, ska ut till stallet till älsklingarna och träffa Valeria :) ska bli såå kul.



Men nu ska jag gå iväg och handla lite ;) pussar!

2009-06-04
 23:27:32

In my dreams there's a place without war

Hallå! =)
Jag ska börja med att svara på frågorna jag fick från frågestunden, förlåt för att jag inte har gjort det tidigare men jag har inte orkat.

Vad är klockan? ;D
Ett ur som visar tiden! :P

Får jag komma till dig någon gång och rida å sånt? :)
Kan inte lova något, men kanske kan ordnas :)

Vems var Rex och varför hade ni honom?
Han var Kims brors hund, vi gick ut på promenader med han då och då för att vi ville, samt att dom inte hade tid själva alltid.

Varför ändrar löven färg om hösten? Kommer du och hälsar på mig när jag flyttat? Varför finns det onda människor?
Jag har tyvärr inget bra svar på varför löven ändrar färg om hösten och varför det finns onda människor, men jag kommer absolut och hälsar på dig! :)

---------------------------------------------------------------------------------------------------

Igår hämtade jag min nya kamera, och jag kan säga såhär att jag ÄLSKAR den! :D Jag är mycket nöjd, den är min pärla och jag kommer vara jätterädd om den nu med tanke på att det inte är en billig sak.

Idag var jag ut till mina två älsklingshästar, Zäta och Majen! =) Det blev ingen ridning idag, men pysslade om dom istället och det är alltid lika mysigt. Zäta var lite busig i hagen idag med ;) hihi, fick många vackra bilder!


Zäta busig ;)


Snygga Majen :) gillar bilden!


 Älskade Zäta hjärtat <3

Imorgon kommer hovis, och sedan ska jag ut och fotografera Valeria när hon rider! :) Ska bli mycket kul, längtar!

Puss på er alla! :D


2009-06-02
 14:14:18

Hello girl it's been a while

Sitter i skolan nu och har håltimme, det är så boooring för jag har suttit här sen 12.00 typ och nu är klockan 14.12, men som tur är börjar min lektion nu halv :) då har vi avslutning och utvärdering på kommunikationen, nice.. sen ska jag åka hem och hoppas på att min kamera finns på ICA! :D Kan hämta den idag eller imorgon, jag hoppas att den hinner komma idag.

Men ska snart gå nu :D pusshej!
2009-06-01
 21:48:12

In a dream that must come true

Nyduschad och fräsch =) mycket härligt, tog ett kort varmt bad.. fick ganska så varmt efter ett tag ;) men det är alltid skönast när man lägger sig ner i det första gången. Egentligen förstår jag inte varför jag tog ett varmt bad när jag redan har varmt :O haha, men blev så sugen. ;D Skulle hellre ha tagit ett dopp i havet faktiskt! ;)
 
Idag var man i skolan, hade engelska och matematik.. engelskan kommer jag få fortsätta med nästa termin så håll tummarna nu för mig att jag kommer klara den! Jag fick godkänt i betyget i matematik =) helt underbart! Imorgon får jag veta mitt betyg i kommunikation, och sedan har jag bara svenska på onsdag morgon och sen har jag sommarlov :D såååå skönt. Synd bara att jag inte har något sommarjobb =( jag vill verkligen ha det, för jag vill ha pengar. Men men, istället ska jag njuta av sommaren!

Puss!
2009-06-01
 00:39:34

I love summer

Idag har man solat ;) så nu har man fått färg på sig :D häärligt. Jag, Kim och Uffe låg ute i solen i typ 2½ timme :) mysigt.. sedan blev det även en promenad för mig och Kim lite senare, då vi tog med oss Raja och Glitter :D sötisarna.

Sedan nu sent ikväll gick jag, Sandra och Kim ut på en långpromenad upp till sidsjön och runt :) hur mysigt som helst, och vaaaarmt.. 19 grader ute den här tiden är ju helt otroligt :O jag tog bilden 23.57, inte undra på att vi hade varmt.. men det var riktigt skönt :D jag älskar denna underbara värme!



Imorgon ska jag troligen gå med Sandra upp till sidsjön och ta årets första dopp om det är varmt :D jag kände på vattnet ikväll i varje fall och det kändes ljummet ;) hihi, så vi får väl se. Är väldigt sugen på det!

Men nu ska jag stänga av här ;) puss!