2009-04-18
 22:06:24

It´s amazing how you can speak right to my heart

Ni får ursäkta att jag har blivit så dålig på att uppdatera bloggen på sistone, men jag har inte haft någon ork att skriva.. plus att jag är less på min design igen >,< hehe, ska väl försöka fixa om den så småningom. ;)

Igår var vi ut på Casinot, det var skoj =D fick 2 danser där med Kim på slutet när dom andra gått. Vaknade ändå rätt tidigt idag, klev upp typ 11.00 och åt frukost och kollade lite på internet. Sedan tog jag bussen in till stan och åkte ut till Njurunda och gick på min "härliga" 30-minuters promenad till stallet ;P men det var faktiskt skönt, soligt och fint väder.. förutom att det blåste så förbannat kallt ;O uscha.

När jag kom till stallet stod Zäta där nyfiket och kollade emellan träden när jag kom som vanligt, hihi =D och så hade hon lyckats tagit av sig grimman igen den lilla busfian ;) förstår inte hur hon lyckas när vi spänt upp grimman... haha, hon måste vara väldigt smart den tösen. =D Mockade och gjorde klart allt i stallet och sedan tog jag ut henne på en mysig promenad =) jätteduktig var hon, gick lugnt och fint med mig och vägrade ingen gång alls. På hemvägen däremot blev hon väldigt pigg och ville hem fort, så vi fick göra lite volter.. men annars gick det mycket bra! =)






Ikväll blir det att äta lite pringles och dricka juice =D Kim var så snäll och köpte det till mig, sötpluppen. <3 Sen har jag fortfarande läxor att göra >,< som jag skjuter upp hela tiden, men det är inte mycket kvar =D så jag ska väl göra något ikväll i varje fall så jag slipper göra allt imorgon.

Nåja, detta inlägg får räcka för ikväll ;) hihi. Vill ni ha mer inlägg, så KOMMENTERA! =P

Ha det bäst!


Supermamsen

VILKEN ROLIG HÄST...SER UT SOM VÅRAT ELÄNDE...



jÄTTESÖT



PUBLICERAT: 2009-04-24, 23:04:15 | URL: http://supermamsen.blogspot.com/

KOMMENTERA DETTA INLÄGG:

« NAMN Spara info?

« E-POST (publiceras ej)

« URL

Kommentar: