2009-01-12
 23:16:29

Back to school

Första skoldagen idag.. det kändes helt okej :) hade först engelska.. det gick hyfsat bra :) sen hade jag 2 mattelektioner, det gick väl sådär... fick göra ett test och fick 9/38 rätt i det =/ *skäms* haha, men det är ju därför jag är där för att lära mig mer ju :) märks att man inte gått i skola på 4 år.. men jag ska få extra hjälp i matten så det fixar sig nog! :) Tog bussen hem 18.32 och gjorde mat.. kollade datorn litegranna och beställde böcker till skolan för över 1000 kr :) men skönt att ha det gjort.. sen gick jag iväg till ICA med Alexandra och handlade..

När jag kom hem fick jag dammsuga upp allt glassplitter från blomvasen kissorna hade ner, dom lyckas verkligen ha sönder allt nästan :S men så gick det en propp när jag satte igång dammsugaren :S allt i vardagsrummet slocknade, taklampan och bordslampan i köket fungerar inte, och lamporna här i sovrummet fungerar inte heller.. tur att datorn inte slocknade, det hade inte varit bra eftersom den står på. Så nu sitter jag här i mörkret vid datorn, inte bra för ögonen :/ uscha.. nu får Kim komma hem och fixa proppskåpet :) är inte bra på sånt jag.. ;D

Nu ska jag ta å rosta lite mackor och dricka te tror jag :) eller kaaaaall mjölk :D det finns inget godare än kall mjölk...nam nam! Ska väl lägga mig senast 01.00 ikväll, börjar lite tidigare imorrn så. :)


Jenny

Hörs ju som om nån kanske ska vara med Kim och kolla när man byter proppar ;)



PUBLICERAT: 2009-01-14, 10:35:01 | URL: http://virvla.blogspot.com

KOMMENTERA DETTA INLÄGG:

« NAMN Spara info?

« E-POST (publiceras ej)

« URL

Kommentar: