2009-01-10
 14:47:20

Träningsvärk

Igår hade jag inte riktigt tid att skriva blogginlägg, hade rätt så fullt upp hela dagen så nu för jag göra det... dagen började med att jag åkte ut till Zäta till 11.00 och red ut på en timmes skön ridtur.. det var härligt :) soligt och plusgrader. Red först i skogen och travade men det gick lite på Zätas vilja den gången tyvärr :/ hon var så himla pigg och ville springa fort fort.. å när jag skulle stanna henne så segdrog hon asmycket så det tog lite tid :S men annars var hon snäll.. red sen ner till 2 st föl, då Zäta började gnägga :D hihi, sötgumman <3 då gnäggade dom tillbaka :P hon gick så fint på hemvägen, kunde ha långa tyglar :) så då var hon ändå värd en morotsbit när vi kom hem. <3 Hon kommer bli så duktig, det vet jag <3 bara man tränar!

När jag var klar med allt i stallet tog jag bussen hem, satte mig vid datorn en stund och sen åt Kim å jag middag.. senare på kvällen kom Maud och Uffe, poppade lite musik och sen blev det utgång till Casinot :) Wahlströms som spelade var så otroligt bra!! Jag älskar dom, dom och Streaplers ligger på topp för mig <3 dansade ett antal danser..bugg och tryckare med Kim :) det var underbart! När jag kom dit å såg dom höll jag på blev tårögd nästan.. jag har liksom längtat väldigt länge efter att få se och dansa till dom.. helt underbart!
I pausen gick Kim fram och önskade låten "blå blå ögon" till mig, så den spelade dom på slutet :) asbra!! Sen i nästa paus gick jag fram och tog autografer av alla i bandet, och så skrev min idol (sångaren i Wahlströms) "till Carolin" på mitt kort :D var sååå glad hihi.. och så fick jag en penna av han som det står Wahlströms på ;D gissa om jag är lycklig??? hihi :D ...LOVE <33 Nästa fredag är det Streaplers, då ska jag diiiit! :D


Wahlströms - För att du finns

Det märks att man ridit och dansat, för idag har jag träningsvärk i armar, axlar och ben...haha^^



KOMMENTERA DETTA INLÄGG:

« NAMN Spara info?

« E-POST (publiceras ej)

« URL

Kommentar: