2009-03-21
 21:38:31

To tell her I love her

Imorse hade jag sovmorgon, det var riktigt skönt.. men vaknade med huvudvärk =/ som tur var gick det över sen så jag behövde inte ta alvedon. Klev upp 12.20 :P  haha.. då var Kim redan uppe ;) även fast han var ut igår hihi. Skulle egentligen ha tagit 12.50 bussen in till stan men eftersom jag hade huvudvärk och vaknade så sent så bestämde jag mig för att vänta en timme och slippa stressa, så jag tog bussen 13.50 till stan istället och tog bussen ut till Njurunda.. sen gick jag på min härliga 30 minuters promenad till stallet i solen :D sååå härligt.

När jag kom fram till stallet gick jag in i hagen och hälsade på sötpupporna :D hihi, så ringde Lena mig.. då sa hon att hon var ledig idag och ville komma till stallet, trevligt :) så jag mockade åt Zäta medan jag väntade och sen kom hon och då red jag ut på en härlig skrittur :) och Lena följde med och tog med Majen på en promenad.. det var såå mysigt!! Zäta var så himla mysig idag, hon stannade nån gång ibland men annars var hon så duktig! Sen blev det lite trav i paddocken :D så himla härligt! Älskade hjärtat <3



Kom hem runt 19.00 tiden och gjorde mat direkt, man blir ju så hungrig när man kommer hem^^ så satte jag mig vid datorn sen och jag har ju aftonbladets sida som "första sida" liksom som kommer upp direkt när man trycker upp internet.. och där står det att imorgon är det slut på vårvärmen och kylan kommer tillbaka :( suck säger bara! Nu när det äntligen blivit varmare och det har blivit torra vägar, varför ska då kylan komma tillbaka?? ååh..

Ikväll ska jag nog ta det varmt bad :) det skulle vara så skönt.. har inte badat på länge nu faktiskt, badade mycket när jag nyss flyttat hit när man var lycklig över att man hade badkar :P men jag tror jag ska ta ett bad ikväll, om jag orkar.. annars blir det iaf en härlig dusch! :) Måste även räkna lite matte och göra min engelskaläxa, så jag har det gjort och slipper göra det imorgon.. om jag hinner och orkar ska jag nog kolla på något avsnitt av förhäxad också :D älskar den serien så sjukt mycket!



KOMMENTERA DETTA INLÄGG:

« NAMN Spara info?

« E-POST (publiceras ej)

« URL

Kommentar: